söndag 11 augusti 2013

Peratt bloggartiklar i 1-11 aug.

Det händer mycket redan i starten på augusti så jag får presentera en sammanfattning av bloggar redan idag.

UTFORSKARE

Borrelia i Reimerland 10 aug.
Mats Reimer och Vetenskap & Folkbildning verkar för att undergräva patienter som anser att de drabbats av ”kronisk borrelia”. Mats Reimer och Vof håller en högljudd polemik och har hitintills kunnat påverka myndigheter och även sjukvård.

Stämd för cybermobbning! 9 aug
Sverige borde titta på den lag som införts i Kanadas delstat Nova Scotia mot näthuliganism.

Kunskapskanalen visar dokumentär om paranormala företeelser
Oktober 2012 visade Kunskapskanalen två dokumentärer som innebar något av ett trendbrott för SVT. I augusti 2013 visades de igen.  

FUNDERINGAR OCH INTRYCK

”Fundringar” i radio Österåker 9 augusti deltar jag med ett inslag i Radio Österåker 103,7 i Fredagsmagasinet 15-18. Har hämtat en del av innehållet från artikeln under Funderingar och intryck och varvat med musik. Så det blev lite av tillbaka till rötterna.

Fnurra på tråden 4 aug. Ibland får man till kommentarer som känns bra så här är några aktuella som sparats.

 Jag vill tacka livet Vaknade på fredag morgon (2 aug) med ”Jag vill tacka livet” (Arja Saijonmaa) och förundrades. Men det skulle innan dagen var slut visa sig vara en bra hint.

Friheten söker alla vägar den kan. 1 aug
Under Jasminrevolutionen i Tunisien våren 2011 färdigställde jag första boken i projektet Om Medvetandets uppkomst. Ibland tittar jag i i någon av de publicerade böckerna och påminns om något intressant.
Succébo-fröet till framgång
Tolv Sinnen
 
DEBATT

Chemtrails eller Tors åskvigg. Människan har nog alltid tittat upp mot himlen och undrat över inte bara stjärnor, solen och månen utan även de där fluffiga molnen som glider fram i olika formationer. Det är mycket som händer nu

 Börje Peratt
Vetapedia

SVD:  Fullt möjligt förena tro och vetenskap
Näthuliganismen missbrukar yttrandefriheten