torsdag 5 mars 2009

Sharia barnens helvete på jorden

Låt oss vara klara över vad den så kallade sharialagen står för i praktiken. Män ska har rätt att gifta sig med barn. Dessa "brudar" kan vara under 10 år. Det är pedofili. Övergrepp på barn ingår som en rättighet bland dem som förespråkar Sharia. De är också barnamördare.
Anhängare anser sig ha rätt att avrätta en flicka som blivit våldtagen. Flickor får inte gå i skola och riskerar att stenas eller får frätande syra i ansiktet. 
 

Det här med syra är en populär metod bland dessa kräk då de ska hämnas på kvinnor som inte "vet sin plats". I uppfostran ingår fruktansvärda straff med lemlästning och ren tortyr även av små barn.
En åttaåring togs för att ha stulit ett bröd. Nu ska armen krossas för alltid. En tung jeep ska köra över hans späda arm.

Var finns då dessa Sharialagsförespråkare. Jo bland talibanerna inom Al Qaida. I Afghanistan. Nigeria. Sudan. Iran. Saudi Arabia. Indonesien. Libyen. Pakistan. Somalia. Och inte minst Tjetjenien vars president lovordar hedersmord.
I Turkiet är nu huvudduk förbjudet. Men vi har shariaförespråkare i Finland. Och i Sverige kräver diskrimineringsombudsmannen skadestånd av företag som inte respektera sharia.

Sharia stavas helvetet på jorden. Sharia borde utrotas med alla medel.

Stop Ahmadinejad and the Mullah Regime