fredag 18 november 2011

Annika Linde nominerad till Årets förvillare

Rösta på årets förvillare *

Jag vill anmäla Smittskyddsinstitutet och deras språkrör Annika Linde som medverkade till hysterin kring svininfluensan i Sverige och nu orsakat ett nedsatt förtroende för inte bara skolmedicin utan även vaccinationsprogram.

Annika Linde och Smittskyddsinstitutet har därmed ansvar för att svenska folket har skadats immunologiskt och neurologiskt och där narkolepsin bara är toppen på ett isberg.

Trots läkemedelsindustrins enorma mediauppbackning för vaccinering som de väl fått gratis, utan att betala för det eller muta sig till, så kämpar provaccineringskampanjer från våra största medier i motvind. Svenska folket har svängt rejält och vill inte ha vaccinering.

Koordinator för detta torde vara inköpta konsulter men huvuduppdraget har Smittskyddsinstitutet och dess ansvarige för information och marknadsföring vilken är Annika Linde.


Karin Bojs nominerad till Årets förvillare
Utnämningen tycks nästan hänga ihop med Annika Linde men nomineringen kommer från olika håll. DN journalisten Karin Bojs har på sätt och vis fört Annika Lindes talan i DN och kan ha stått på en särskild lista över "särskilt gynnade journalister".

”Om Karin Bojs lagt ned några minuters studier hade hon funnit precis som seriösa bloggare gjort, att det var något djupt fel med den vetenskapligt ogrundade svininfluensahetsen 2009 och hon hade upptäckt att angreppet mot Wakefield var ett orkestrerat försök att sabotera hans rykte eftersom hans forskning var ett hot mot mångmiljardintäkter för en av världens mäktigaste industrigrenar.”

”Karin Bojs personifierar mixen av slarvig journalistik och tendentiöst artikelförfattande i kombination med möjligheten att varje dag nå 800,000 [?] läsare genom DN. Det gör henne till en av Sveriges farligaste opinionsbildare och största förvillare.”

Omröstningen sker genom folkets röst.
Just idag 18 november leder Karin Bojs med Annika Linde på god andra plats.
Se aktuell ställning.
Vinnare utses den 28 december 2011.

* Årets förvillare är ett antipris och en parallell till Vetenskap och Folkbildnings mobbing och förnedringsutnämning förvillarpriset.