tisdag 10 september 2013

Gesus - Souley näthatare

Gesus – anonym näthataren som utnyttjar internet för näthat och stalking. Näthuliganismen missbrukar yttrandefriheten. När i dagarna en SD-politiker gjort avbön för sitt anonyma påhopp på invandrare så är det inget mot vad den ökände Gesus Petterson borde göra mot sina offer.

Gesus Petterssons anonyma näthat bör belysas

Jag har i en studier undersökt och analyserat det organiserade näthatet och publicerat min forskning i ett antal artiklar. En av dessa anonyma näthatare som aldrig skulle erkänna sin identitet är Gesus Pettersson. Tyvärr för honom är han avslöjad. Det har visat sig att denne Gesus har stöd av VoF och antihumanisterna i sin nätterrorism: Näthuliganens ”vänner”. Dessa antihumanister är naturligtvis också aktiva på Facebook: Gesus och annat löst folk på Facebook. Polisanmälningarna har gjorts och det är angeläget att de görs även om man nu inte får fram bevisen pga av rådande skydd för identitet.

Avslöjad sekt

Det som dock kan avslöjas är vilka som utnyttjar Gesus som en slags nättorped/näthuligan. Anmälan om organiserat näthat, olaga hot, uppvigling, stalking och fridsbrott. Dessa näthuliganer kommer naturligtvis att drabbas av sin perverterade feghet att förfölja andra: Gesus och hans följare ligger alltmer illa till. "En som förde en dialog med Gesus på hans blogg kastades så småningom ut därifrån då han inte fullt ut accepterade Gesus hållning." Sedan gjorde han en lingvistisk analys av Gesus sätt att kommunicera och skickade den som kommentar till min studie av Gesus-Magnus Pålsson Souleye. Lingvistisk analys är alltid intressant särskilt om man har att göra med en förnekare: Gesus ömma tår. Vem är Gesus Pettersson som har GesusBloggen? Han är utnyttjad av antihumanisterna som en liten feg fotsoldat som förlorar sig i självhat. Tids nog slår det tillbaka och då står han där övergiven och föraktad.

Börje Peratt