söndag 23 november 2008

Profetior inför 2009

Tibet får självständighet. Kina lämnar Tibet och skänker miljarder för att återuppbygga landet.
Korea återförenas och bygger gemensamt upp ett demokratiskt land.
Och denna demokratiseringsprocess sprider sig i mellanöstern och till Afrika.
Somalia, Darfur och Kongo med flera andra afrikanska stater befrias från sina klankrig och kleptokratipresidenter. En våg av humanism sveper in över kontinenten. Och Afrika tar själva itu med de problem av sjukdom och svält som idag drabbar deras kontinent.
Samtliga Islamska nationer erkänner homosexuell kärlek och ber offentligt i FN om förlåtelse för sina kränkningar av homosexuella. Andra religiösa, kristna och islamska grupperingar följer efter och tillstår att man lidit brist på insikt.
Indiens och Asiens och hela världens behandling av bortlovade brudar och pojkar upphör. Varje människa får fritt välja sitt liv med stöd av sin familj.
Narkotikahandeln upphör då ingen människa längre vill fly till dessa droger.
All maffia förvandlas till hjälporganisationer. I sin kärlek att hjälpa mänskligheten använder de sina pengar till stöd för barnhem och till utsatta kvinnors utbildningar och frigörelse. Verksamheten är inriktad på ekologisk hälsa.
Hells Angels och Bandidos och andra liknande organisationer ändrar profil och blir ideellt verkande förtrupper för de hemlösa och utsatta. Man åker runt på sina hojar och hjälper de svaga att komma till soppkök och vandrarhem.